Jule-spil.dk
➡️ Facebook gruppe 🎅🏻 Del på Facebook 💌
 

Julepostkort - Send gratis julekort til familien

Her kan du helt gratis sende en julehilsen til familie og venner ☃️. Start med at vælge et af julebillederne og derefter skriv et personlig julekort 💌. Vores julepostkort bliver sendt via email, så de når frem før juleaften.

 

Vælg et postkort:

Julekort - postcard_1.jpg Julekort - postcard_10.jpg Julekort - postcard_11.jpg Julekort - postcard_12.jpg Julekort - postcard_2.jpg Julekort - postcard_3.jpg Julekort - postcard_4.jpg Julekort - postcard_5.jpg Julekort - postcard_6.jpg Julekort - postcard_7.jpg Julekort - postcard_8.jpg Julekort - postcard_9.jpg

Udfyld & Send Julekortet

Valgt julekort

Klik på billedet for at vælge nyt billede

 

Grethe fra Skive

"Jeg har de sidste par år nydt at sende gratis julekort til hele familien. Hele min familie bruger internettet meget, så det er nemt og hurtigt at overraske dem med et julekort"

Torben fra Holstebro

"Hvert år modtager jeg en masse julekort fra familie og venner, men personligt er jeg lidt imod at vi bruger så meget papir, så istedet sender jeg dem et digital julepostkort"

Dorthe fra København

"Jeg elsker denne service til at kunne kvit og frit sende de sødeste julepostkort til mine børnebørn, de er alligevel tilgængelig på deres e-mail. Meget nemt og miljøvenligt :-)"