Jule-spil.dk
➡️ Facebook gruppe 🎅🏻 Del på Facebook 💌
0 dage, 0 timer, 0 minutter, 0 sekunder

Dage til juleaften

Find ud af præcis, hvor mange dage der er til juleaften den 24. december.

00 dage
00 timer

00 minutter
00 sekunder

 

Dage til jul 2024

Er du også vild med julen og alt, hvad den bringer? Så kender du nok ventetiden til julen. Der er hele 365 dage mellem hver jul, og det kan føles som lang tid.

Dage til jul

Elsker du julen og alt det sjove, der følger med? Det kan være svært at vente på, at julen kommer igen, for der går hele 365 dage mellem hver jul!

Har du nogensinde tænkt på, hvornår juleaften er i Danmark eller hvor længe der er til jul? Du kan bruge vores nedtæller her på hjemmesiden til at finde ud af det.

Her hos jule-spil.dk holder vi styr på, hvor mange dage der er tilbage, før du kan åbne julegaver, lege i sneen og synge julesange omkring juletræet.

Nedtælling:

Hvor mange dage er der til december? Det finder du lige herunder med en nedtælling til 1. december, juleaften og nytårsaften.

Nedtælling til julen

Hvis du tæller ned til julen for at få din tv julekalender eller for at se sneen falde, kan det virke overvældende. Men her på siden kan du nemt tælle dagene til 1. december samt juleaften.

Så besøg vores hjemmeside, når du vil finde finde inspiration til juletiden og finde ud af, hvor mange dage der er tilbage til jul!

Julemagi i Tidsmaskinen

Her er en kort julehistorie...

Engang i Nisseland fandt Julemanden en gammel tidsmaskine. Han tænkte, "Hvornår er det nu, vi skal starte julefesten?" Så han trykkede på knapper og stillede skruer. Pludselig spurgte nissen Niller, "Hvor mange dage er der til juleaften?"

Julemagi i Tidsmaskinen

Julemanden kiggede på skærmen og råbte, "Nedtælling til 1. december!" Og så forsvandt de alle sammen. Nisser og rensdyr dansede i takt til julens musik. Julemanden sagde, "Hvor mange dage til jul?"

Niller svarede ivrigt, "Hvor mange dage er der til 24. december 2023?" Tidsmaskinen svarede, "Sjovt nok, præcis nok dage til den bedste juleaften nogensinde!" Alle nisserne jublede, og tidsmaskinen blinkede med lys. Julemagi i hvert sekund! 🎅🎄