Jule-spil.dk
➡️ Facebook gruppe 🎅🏻 Del på Facebook 💌
0 dage, 0 timer, 0 minutter, 0 sekunder

Julelege

Har du og dine venner lyst til at lave spændende ting i juletiden?

 

Så kan du her på siden finde sjove forslag til nogle julelege, og hvordan man udføre dem, vi modtager også gerne flere forslag til en sjov jule leg, sådan at vi kan få samlet Danmarks bedste julelege samling. Endelig kontakt os her!

Mus

Mus er en klassisk juleleg, hvor du både kan få spist en masse pebernødder og ikke mindst have det utroligt sjovt!

Alle som deltager skal have lige mange pebernødder. En af deltagerne ligger 5-10 pebernødder foran sig på et bord, den som har lagt pebernødderne lukker nu øjnene, og lader de andre udvælge en pebernød.

Personen som har haft lukket øjnene skal nu prøve og gætte sig frem til hvilken pebernød som er blevet valgt af de andre. Man vælger pebernødderne ved at blive ved med at tage en af gangen, spise den, og derefter forsætte med næste pebernød indtil man har spist dem alle, eller rammer den som de øvrige deltagere har valgt.

Hvis personen som skal spise sig igennem pebernødderne og rammer den udvalgte, skal de andre deltagere råbe "MUS", derefter skal deltageren nu tage de resterende pebernødder tilbage til sin egen bunke.

Den som først løber tør for pebernødder har tabt :)

Det eneste denne leg kræver er at i har nogle pebernødder klar også en god portion humor. Husk at hvis du bliver træt af pebernødder, kan du nemt bruge slik eller frugt-bidder i stedet.

Find Nissen

Denne leg kræver at i har en en kravlenisse pr. deltager og et stopur/minutur.

Julelegen "Find nissen" går ud på at alle som deltager skal have en kravlenisse, derefter skal en af deltagerne sendes uden for døren, imens de andre skal gemme deres kravlenisser i rummet.

Når alle kravlenisserne er gemt, skal den som er udenfor døren kaldes ind i rummet igen. Stop uret eller minut-uret sættes nu til 5 minutter, på den tid skal den som var udenfor rummet finde så mange som muligt af de skjulte kravlenisser der er gemt i rummet.

Alle de andre deltagere som har gemt nisserne, skal hjælpe til ved at f.eks. synge "Højt fra træets grønne top", hvis deres nisse er gemt højt oppe, og ligeledes "I en kælder sort som kul", hvis kravlenissen er lavt placeret.

Nærmere personen som skal finde kravlenissen sig en af nisserne skal der råbes "Det ér jul!", og hvis personen kommer væk fra nissen igen skal der synges "Oh it's hard to be a nisseman". Når en af de skjulte nisser er blevet fundet skal man bare tie stille.

Når alle har prøvet vinder enten den der fandt flest nisser. Hvis der er flere som fandt lige mange nisser, vinder den som brugte kortest tid på at finde dem.