Jule-spil.dk
➡️ Facebook gruppe 🎅🏻 Del på Facebook 💌
0 dage, 0 timer, 0 minutter, 0 sekunder

Send et julekort

Her kan du helt gratis sende en julehilsen til familie og venner. Vælg et jule-billede og skriv et personligt julekort 💌. Vores julepostkort sendes via email, så de når frem før juleaften.

 

Vælg et postkort:

Julekort - postcard_1.jpg Julekort - postcard_10.jpg Julekort - postcard_11.jpg Julekort - postcard_12.jpg Julekort - postcard_2.jpg Julekort - postcard_3.jpg Julekort - postcard_4.jpg Julekort - postcard_5.jpg Julekort - postcard_6.jpg Julekort - postcard_7.jpg Julekort - postcard_8.jpg Julekort - postcard_9.jpg

Udfyld og send julekortet


Valgt julekort

Klik på billedet for at vælge et nyt billede.

 

Hvad er et julekort?

Et julekort er en besked, man sender til venner, familie eller bekendte i julen for at ønske dem en glædelig jul og godt nytår.

Julekort

Kortene kan være fysiske, elektroniske eller digitale og prydes af forskellige motiver som juletræer, nisser eller snefnug. Ofte indeholder de også personlige hilsner eller digte.

Det er blevet meget almindeligt at sende juleemails i stedet for traditionelle julekort. Men de fleste bruger begge dele, da et traditionelt julekort er mere personligt.

Ved at vælge mellem de mange julekort herover kan du nemt sende et julekort til dine nærmeste. Ønsker du at printe julekortet ud, er du velkommen til at bruge vores billeder.

Historien bag julekort

Julekorttraditionen begyndte i England i 1800-tallet med det første kort sendt af Sir Henry Cole i 1843.

Traditionen spredte sig siden til mange lande. Hvert år sendes millioner af julekort verden over for at dele juleglæde.

Julekort tekst eksempler

Herunder finder du et par eksempler, som du kan bruge til et simpelt julekort. Du kan kopiere teksten og indsætte den i det digitale julepostkort øverst på siden. Husk at erstatte "navn" med dit og modtagerens navn.

Eksempel 1

Kære [Navn],

Ønsker dig en glædelig jul og et strålende nytår! Må denne sæson bringe dig varme, glæde og tid til at nyde de små øjeblikke med dine kære. Ser frem til at dele sæsonens glæder sammen.

Kærlig hilsen,
[Dit Navn]

Eksempel 2

Kære ven,

Julen er her med sine varme omfavnelse og magiske stemning. Må denne tid bringe dig fred, kærlighed og mange smil. Husk at nyde de stille øjeblikke og værdifulde øjeblikke med familie og venner.

Glædelig jul!
[Dit Navn]

Eksempel 3

Kære [Navn],

I denne vidunderlige tid ønsker jeg dig en jul fyldt med lys og glæde. Må dine dage være fyldt med latter, dine hjerter med kærlighed og dine minder med varme øjeblikke. Glædelig jul og et fantastisk nytår!

Varme hilsner,
[Dit Navn]

Send et brev til julemanden

Hvis den danske sne-prognose ikke ser lovende ud 🌨, kan du altid sende et klassisk brev til julemanden på Nordpolen:


Santa Claus
Nordpolen
Julemandens postkontor
DK-3900 Nuuk
Grønland


Grethe fra Skive

"Jeg har nydt at sende gratis julekort til familien de sidste par år. Alle bruger internettet meget, så det er en nem og hurtig måde at overraske dem."

Torben fra Holstebro

"Jeg modtager mange julekort, men foretrækker digitale for at spare papir. Et digitalt julepostkort sender jeg til mine venner."

Dorthe fra København

"Jeg elsker at sende søde julepostkort til børnebørnene. De kan nemt tilgå dem på deres email. Miljøvenligt og nemt!"