Jule-spil.dk
➡️ Facebook gruppe 🎅🏻 Del på Facebook 💌
0 dage, 0 timer, 0 minutter, 0 sekunder

Send et julekort

Her kan du helt gratis sende en julehilsen til familie og venner ☃️.

Start med at vælge et af jule-billederne og derefter skriv et personlig julekort 💌. Vores julepostkort bliver sendt via email, så de når frem før juleaften.

 

Vælg et postkort:

Julekort - postcard_1.jpg Julekort - postcard_10.jpg Julekort - postcard_11.jpg Julekort - postcard_12.jpg Julekort - postcard_2.jpg Julekort - postcard_3.jpg Julekort - postcard_4.jpg Julekort - postcard_5.jpg Julekort - postcard_6.jpg Julekort - postcard_7.jpg Julekort - postcard_8.jpg Julekort - postcard_9.jpg

Udfyld & Send Julekortet


Valgt julekort

Klik på billedet for at vælge nyt billede

 

Det er blevet meget almindeligt, at sende jule email i stedet for de traditionelle julekort. Men de fleste benytter dog begge dele, da et traditionelt julekort er mere personligt.

Ved at vælge imellem de mange julekort herover kan du nemt sende et julekort til dine nærmeste. Ønsker du at printe julekortet ud er du velkommen til at bruge vores billeder.

Send brev til julemanden

Ser den danske sne-prognose ikke så god ud 🌨, så kan du altid sende et godt gammeldags brev til selveste julemanden på Nordpolen på følgende adresse:

Santa Claus
Nordpolen
Julemandens postkontor
DK-3900 Nuuk
Grønland


Grethe fra Skive

"Jeg har de sidste par år nydt at sende gratis julekort til hele familien. Hele min familie bruger internettet meget, så det er nemt og hurtigt at overraske dem med et julekort"

Torben fra Holstebro

"Hvert år modtager jeg en masse julekort fra familie og venner, men personligt er jeg lidt imod at vi bruger så meget papir, så i stedet sender jeg dem et digital julepostkort"

Dorthe fra København

"Jeg elsker denne service til at kunne kvit og frit sende de sødeste julepostkort til mine børnebørn, de er alligevel tilgængelig på deres email. Meget nemt og miljøvenligt :-)"